The farce of the Crown

30 October 2019
The farce of the Crown
Overview

As part of the TOURNEE project, “IPA 2 Program - Italy - Albania - Montenegro” Masterclass - Laboratories & Events

May 3 - 5, 7 pm at Bylis Theater: The comedy "The farce of the Crown"

Në kuadër të projektit TOURNEE, “Programi IPA 2 – Itali – Albania - Montenegro ”
Masterclass – Laboratories & Events 

3 - 5 Maj, ora 19:00 në teatrin Bylis:
Komedia “Farsa e Kurorës”, e cila vjen në skenë si një vepër e ndërtuar brenda një konflikti thelbësor familjar, që zhvillohet në sy të publikut. Në ngjarjet e veprës publiku do të gjejë mundësinë për t’u argëtuar, por dhe për të reflektuar mbi lakminë e mbi tradhtinë.